Back to homepage

Studiranje u inostranstvu

Studiranje u inostranstvu daje mogućnost studentima da steknu prestižnu diplomu, koja će im može pomoći pri zaposlenju u Srbiji, ali i u inostranstvu.

Upis na strane fakultete

Prednost predstavlja i veća ponuda različitih studijskih programa koji nisu dostupni u našoj zemlji. Pored sticanja diplome studiranje u inostranstvu je jedinstvena prilika za studente da se upoznaju sa drugim državama i kulturama.

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

Studenti iz Srbije imaju velik izbor država u kojima mogu studirati, a sticanje diplome nekog stranog univerziteta više nije teško dostupno. Zainteresovani na raspolaganju imaju i velik broj stipendija.

Naravno, proces upisa na neki fakultet u inostranstvu nije uvek jednostavan. Zainteresovani obično moraju imati sertifikat koji potvrđuje znanje jezika (engleskog ili jezika zemlje gde žele da studiraju), studentsku vizu, način da finansiraju studije (ako ne ispunjavaju uslove za stipendiju), priznate dosadašnje studije i slično.

Klikom na određenu državu možete se informisati o uslovima upisa na fakultete, studiranju i životu, stipendijama… 

Studije u inostranstvu

italyItalija

franceFrancuska

USAAmerika

spainŠpanija

IslandIsland

KiparKipar

maltaMalta

AustrijaAustrija

BelgijaBelgija

BugarskaBugarska

CeskaČeška

DanskaDanska

GrčkaGrčka

HolandijaHolandija

HrvatskaHrvatska

KanadaKanada

KinaKina

LihtenstajnLihtenštajn

LuksemburgLuksemburg

MakedonijaMakedonija

MađarskaMađarska

NemačkaNemačka

NorveškaNorveška

PolandPoljska

PortugalPortugal

RumunijaRumunija

RusijaRusija

SlovačkaSlovačka

ŠvedskaŠvedska

TurskaTurska

Velika BritanijaVelika Britanija

kostarika

Kostarika

UrugvajUrugvaj

MeksikoMeksiko

ČileČile