Back to homepage

Internacionalni fakulteti

PREDSTAVITE VAŠU USTANOVU NA NAŠEM PORTALU

DETALJNIJE

Internacionalni fakulteti u Srbiji nude studentima mogućnost sticanja diploma koje su priznate u celoj Evropi. Strani fakulteti obezbeđuju i stipendije za veliki broj studenata. Pored toga, Međunarodni fakulteti uglavnom obezbeđuju i studentski smeštaj za strane studente u studentskim domovima.

Internacionalni fakulteti u Beogradu sve više privlače studente iz ovog dela Evrope te se broj predstavništva u Beogradu i drugim gradovima u okruženju povećava iz godine u godinu. Pored obrazovanja po priznatim programima, internacionalni fakulteti daju mogućnost upoznavanja različitih kultura, jezika, mentaliteta i običaja.

U Beogradu postoje internacionalne srednje škole, sa kojih je olakšan put do stranih fakulteta u Evropi. Nastava se izvodi uglavnom na nekom od stranih jezika, te je period adaptacije na predavanja i način studiranja mnogo kraći. Upravo je to glavni razlog da izbor za nastavak školovanja budu internacionalni univerziteti. Pored srednjih škola u Beogradu, školovanje pružaju i internacionalne osnovne škole.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments