Back to homepage

Profesionalna orijentacija – pomoć pri izboru fakulteta / visoke škole

Koji fakultet upisati?

Fakultet ili visoka škola koju odaberete direktno će odrediti vašu buduću karijeru. Visoko obrazovanje je mnogo zahtevnije od srednje škole zbog čega je bitno da studirate upravo ono što vas interesuje. Pritom je veoma važno da se poklope vaše ambicije i lične sklonosti. Kako biste doneli pravu odluku, predlažemo vam test profesionalne orijentacije kako bi rešili sve nedoumice oko izbora fakulteta ili visoke škole.

Nudimo vam da pod nadzorom našeg stručnog tima, putem testa profesionalne orijentacije napravite najbolji mogući izbor i da se nakon školovanja bavite poslom koji stvarno volite.

Kontaktirajte nas putem telefona (u toku radnog vremena) ili popunite upitnik. Nakon popunjavanja upitnika javićemo vam se u najkraćem roku i predočiti mogućnosti i uslove za dalju saradnju.

  • Dodatne informacije možete dobiti i na telefon: 011/401-12-27.
  • Radno vreme info servisa je radnim danom od 09-17h.

Test profesionalne orijentacije – PAKETI i CENE

Akcijske cene traju do 30. aprila! Prijavite se na vreme!

BASIC paket
1500 DIN

Osnovni paket podrazumeva kupovinu testa, koji radite samostalno i dobijate rezultate urađenog. Nakon uplate, u najkraćem roku na email vam stiže link ka testu, koji radite online putem.

Komplet pitanja obuhvata u proseku, tri testa – test ličnosti, interesovanja i veština. Nakon što odgovorite na sva pitanja, dobijate rezultate, odnosno predloge zanimanja koji su vam preporučeni na osnovu želja, osobina i veština iskazanih u odgovorima.

ADVANCED paket
3000 DIN

BASIC paket + telefonski razgovor sa našim pedagogom. Nakon zavšenog testa, zakazujete razgovor sa našim stručnim pedagogom kako bi vam pomogao u analizi rezultata i izbora škole ili fakulteta.

Tokom razgovora, skrenuće vam se pažnja na rezultate testa, protumačiti svako zanimanje pojedinačno i dati saveti koje bi trebalo da uzmete u obzir prilikom upisa. U sklopu paketa uračunat je jedan telefonski razgovor.

PREMIUM paket
4500 DIN

Paket koji podrazumeva online test, analizu rezultata u našim prostorijama, uz mogućnost prisustva roditelja i radionicu karijernog savetovanja. Uz asistenciju pedagoga analiziraju se rezultati testa i otklanjaju i najmanje nejasnoće.

Nakon razgovora, kandidat učestvuje u radionici karijernog savetovanja u trajanju od 90 minuta. Radionica obuhvata razne vežbe koje za cilj imaju da testiraju interesovanja i veštine kandidata, kako bi se što preciznije odredio predlog za buduće zanimanje.

KONTAKT FORMA

    Unesite podatke

    * Polja označena zvezdicom su obavezna

    * Slanjem poruke sa vašim podacima, slažete se da portal edukacija.rs može da prosledi podatke relevantnoj obrazovnoj ustanovi.

    Pogledajte još