Back to homepage

Fakulteti – testovi za prijemni ispit

Upis na fakultete počinje sa prijemnim ispitima, krajem juna i početkom jula, na većini fakulteta i visokih škola u Srbiji. Na ovoj stranici nalaze se testovi za prijemni ispit na fakultete. Nakon odabranog testa otvoriće vam se forma sa pitanjima.

Nakon što odgovorite na sva postavljena pitanja kliknite na dugme “pošalji” nakon čega će vam se otvoriti forma za unos ličnih podataka. Kada unesete podatke vaši rezultati automatski će vam biti poslati na mejl.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

Beograd

Bor

Čačak

Kraljevo

Leposavić

Leskovac

Niš

Novi Sad

Užice

Vrnjačka Banja

Vranje