Back to homepage

Online testovi – Priprema za upis na fakultete

Online testovi – Priprema za upis na fakultete

Kako bi se što bolje spremili za prijemni ispit na nekom od fakulteta ili visokih škola, spremili smo vam zadatke za vežbu. U zavisnosti za koju visokoobrazovnu ustanovu ste se opredelili, izaberite testove za fakultete ili testove za visoke škole.

Testovi za prijemni ispit

🎓FAKULTETI – TESTOVI  🎓VISOKE ŠKOLE – TESTOVI

 

Za vas smo izdojili uopšteni test opšte informisanosti koji vam mogu pomoći da se bolje spremite za neki od prijemnih ispita ili da jednostavno proverite svoje znanje iz opšte kulture čisto iz radoznalosti. Ukoliko niste sigurni šta da upišete, možda je za vas pravo rešenje, test profesionalne orijentacije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

TESTOVI OPŠTE INFORMISANOSTI