Back to homepage

Upis na privatni fakultet ili visoku školu – popust na školarinu

Popust na školarinu samo na portalu Edukacija

Ukoliko se odlučite za upis na privatnu visoku školu ili fakultet učinite to brzo, lako i povoljno uz pomoć portala Edukacija. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji koje garantuju vrhunsko obrazovanje.

Ukoliko se dvoumite između više privatnih ustanova, pomažemo vam pri izboru i posredujemo prilikom upisa gde možete ostvariti popust i do 20% na cenu školarine! Veoma je važno da napravite pravi izbor, jer usmerenje koje odaberete umnogome će uticati na vaš profesionalni razvoj i buduću karijeru.

Prebacivanje na privatni fakultet ili visoku školu

Ukoliko vas interesuje prebacivanje na privatni fakultet ili visoku školu, kompletan proces prepustite nama i prođite kroz celu proceduru bez mnogo brige i nervoze.

Kontaktirajte nas putem telefona (u toku radnog vremena) ili popunite upitnik. Nakon popunjavanja upitnika javićemo vam se u najkraćem roku i predočiti mogućnosti i uslove za dalju saradnju.

 • Dodatne informacije možete dobiti i na telefon: 011/401-12-27.
 • Radno vreme info servisa je radnim danom od 09-17h.

  Unesite podatke

  U poruci navedite privatnu ustanovu koju želite da upišete. Ukoliko imate neodumice između više fakulteta ili visokih škola pomoćićemo vam pri izboru.

  * Polja označena zvezdicom su obavezna

  * Slanjem poruke sa vašim podacima, slažete se da portal edukacija.rs može da prosledi podatke relevantnoj obrazovnoj ustanovi.

  Pogledajte još