Back to homepage

Visoke škole – testovi za prijemni ispit

Prijemni ispiti za upis na visoke škole počinju krajem juna na većini visokih škola u Srbiji. Pred vama se nalaze testovi za pripremu prijemnih ispita na visokim školama u Srbiji. Nakon izbora testa otvoriće vam se forma sa pitanjima i možete odmah da pristupite rešavanju testa.

Kada odgovorite na sva pitanja klikom na dugme “pošalji” otvoriće vam se forma za unos vaših osnovnih podataka. Nakon unošenja podataka rezultat testa biće vam poslat na vašu mejl adresu.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

Aleksinac

Aranđelovac

Beograd

Kikinda

Kruševac

Leskovac

Novi Sad

Pirot

Požarevac

Subotica

Šabac

Valjevo