Back to homepage

Internacionalni univerziteti

Internacionalni univerziteti

PREDSTAVITE VAŠU USTANOVU NA NAŠEM PORTALU

DETALJNIJE

Internacionalni univerziteti pružaju mogućnost školovanja i sticanja svetski priznatih diploma. Strani univerziteti sve su popularniji među studentima u Srbiji i okruženju. Njihove aktivnosti iz godine u godine sve više su usmerene na ovaj deo Balkana. Sve je veći broj studenata čiji su izbor internacionalni fakulteti.

Internacionalni univerziteti u Srbiji dolaze do studenata putem oglasa i marketinških aktivnosti. Internacionalne osnovne škole i internacionalne srednje škole u Srbiji predstavljaju odličnu odskočnu dasku za nastavak školovanja na nekom od prestižnih svetskih i evropskih univerziteta.

Internacionalni univerziteti u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji prepoznali su potencijal i sve veću želju naših studenata za nastavak obrazovanja na nekom od stranih fakulteta. Međunarodni univerziteti predstavljaju bitan faktor i sve su češći izbor studenata iz Srbije i regiona kada je reč o nastavku školovanja.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments