Back to homepage

Upis na studije u inostranstvu

Upis na strani fakultet više nije bauk!

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Na vama je samo da odaberete fakultet u stranoj zemlji, a ostalo prepustite nama.

Za vas ćemo pripremiti svu potrebnu dokumentaciju i pokrenuti upisnu proceduru na željenom inostranom fakultetu ili visokoj školi, ukoliko prethodna provera pokaže da ispunjavate uslove potrebne za upis. Ukoliko naiđete na bilo kakav problem koji stoji između vas i željene škole, naš pravni tim će se pobrinuti da se reše sve nedoumice.

Studiranje u inostranstvu

Kompletan proces prevođenja, overe dokumenata i slanja dokumentacije možete da prepustite našem timu koji će vas redovno obaveštavati o toku procesa. Ne dozvolite da se bilo šta ispreči na vašem putu ka vrhunskom obrazovanju i uspešnoj karijeri.

Kontaktirajte nas putem telefona (u toku radnog vremena) ili popunite upitnik. Nakon popunjavanja upitnika javićemo vam se u najkraćem roku i predočiti mogućnosti i uslove za dalju saradnju.

 • Dodatne informacije možete dobiti i na telefon: 011/401-12-27.
 • Radno vreme info servisa je radnim danom od 09-17h.

  Unesite podatke

  U poruci navedite strani fakultet ili visoku školu koju biste želeli da upišete. Ukoliko ste student, navedite naziv ustanove na kojoj studirate.

  * Polja označena zvezdicom su obavezna

  * Slanjem poruke sa vašim podacima, slažete se da portal edukacija.rs može da prosledi podatke relevantnoj obrazovnoj ustanovi.

  Pogledajte još