Back to homepage

Privatne visoke škole – Beograd

Na ovoj stranici nalazi se spisak privatnih visokih škola u Beogradu. U Beogradu se nalazi petnaest privatnih visokih škola akreditovanih od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Pogledajte informacije za svaku od njih: broj slobodnih mesta za svaki smer, šta je potrebno za prijemni ispit, konkurs za upis itd.

ISTAKNUTE PRIVATNE VISOKE ŠKOLE

PREDSTAVITE VAŠU USTANOVU NA NAŠEM PORTALU

DETALJNIJE

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE