Back to homepage

Oglašavanje na portalu Fakulteti.edukacija.rs

Predstavite vašu ustanovu, agenciju ili kompaniju na jednom od naših portala!

  • Želite da predstavite fakultet, visoku školu, univerzitet?
  • Bavite se work & travel programima?
  • Organizujete ekskurzije za učenike i studente?

Edukacija.rs je pravo mesto za vas! 

Portal je nastao sredinom 2014. godine sa ciljem da pruži sve potrebne informacije o svim tipovima obrazovanja u Srbiji. Za vrlo kratko vreme postali smo vodeći obrazovni portal u Srbiji sa preko 500.000 unikatnih poseta mesečno! Kako je odmicalo vreme naš portal se razvijao, tako da danas imamo 4 poddomena u okviru matičnog, koji se usko bave određenim tipom obrazovanja:

Predstavite fakultet ili visoku školu – Tamo gde vredi biti viđen!

edukacija-logo-fakultetiPortal fakulteti.edukacija.rs namenjen je visokom obrazovanju i vrlo brzo je postao jedan od vodećih u zemlji pružajući informacije o privatnim i državnim fakultetima, visokim školama i univerzitetima. Pored toga pratimo sve aktuelnosti vezane za studentski život, upis na fakultete, rezultate prijemnih ispita, informacije o domovima i menzama i mnoge druge, što je izazvalo veliku zainteresovanost kod studenata i rezultiralo velikom posetom koja je svakim danom sve veća.

Ciljna grupa portala fakulteti.edukacija.rs su prevashodno maturanti srednjih škola koji razmišljaju o nastavku obrazovanja na nekom od fakulteta ili visokih škola, sadašnji i svršeni studenti. Na jednom mestu objedinjujemo sve informacije o obrazovnim institucijama i povezujemo ih sa njihovim potencijalnim polaznicima. Rangiramo se na prvom mestu za više od 500 ključnih reči. Izabrani smo za jedan od najboljih sajtova u Srbiji za 2014. godinu, po izboru PC Press-a, osvojivši drugo mesta u kategoriji baza znanja.

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge, kontaktirajte nas putem mail-a.