Back to homepage

Internacionalne ustanove

internacionalne ustanove
Internacionalni univerziteti pružaju mogućnost školovanja i sticanja svetski priznatih diploma. Strani univerziteti sve su popularniji među studentima u Srbiji i okruženju. Njihove aktivnosti iz godine u godine sve više su usmerene na ovaj deo Balkana. Sve je veći broj studenata čiji su izbor internacionalni fakulteti.

Internacionalni fakulteti u Srbiji nude studentima mogućnost sticanja diploma koje su priznate u celoj Evropi. Strani fakulteti obezbeđuju i stipendije za veliki broj studenata. Pored toga, Međunarodni fakulteti uglavnom obezbeđuju i studentski smeštaj za strane studente u studentskim domovima.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE