Lako do savršenih zuba uz novu metodu

20/07/2020 12:17

Lako do savršenih zuba uz novu metodu

Da li zavidite holivudskim i estradnim zvezdama pitajući se kako imaju tako savršeno beli osmeh?

Njihovi zubi izgkedaju savršeno, od boje do simetrije i oblika, a hvale se da to nisu umetni ili veštački već njihovi i prirodni zdravi zubi…

Jednostavno je i bezbolno, a sada za ne tako puno para možete imati i vi…

Radi se o novoj metodi lepljenja tankih zaštitnih i ukrasnih pločica na prednji deo gleđi zuba. U pitanju su takozvani keramički viniri ili Fasete. Ova savremena metoda predstavlja najbolje, najkvalitetnije i najefikasnije rešenje za promenu boje, oblika i veličine zuba.

Stavlja se obično na prednje, vidne zube češće u kompletu kako bi se upotpunio izgled zdravog, blještavog osmeha. 

Rešenje pri kom nema preteranog brušenja gleđi već samo minimalne obrade radi lepljenja keramičkih listića, čak se u izvesnim slučajevima radi i non –prep viniri, tj. lepljenje bez prethodne obrade zuba.

To su tanke keramičke ljuspice koje pokrivaju samo prednju stranu i sečivnu ivicu zuba. Retko mogu pokrivati i manji deo unutrašnjosti zuba. Izrađuju se od bezmetalnih keramičkih sistema najsličnijem prirodi samog zuba u izgledu i osećaju. Ispostavilo se da imaju odličnu otpornost na sve faktore u ustima.

Možete ih staviti ukoliko žeite da promenite veličinu, boju ili oblik zuba, popravite i popunite razmak među zubima, ukoliko vaši zubi ne reaguju na beljenje, kod istošenih, izlizanih zuba koji se listaju, kod blagih nepravilnosti u položaju zuba, za podmlađivanje zuba i njihov novi sjaj.

Oni su odlična alternativa starim krunicama koje su odstranjivale deo gleđi kao i veoma povoljna i jednostavna metoda reparacije estetskih oštećenja. Bojazni i komplikacije su nepostojaći do zanemarivi.

20/07/2020 12:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments