Novi iPhone 7: Potpuno drugačiji dizajn!

28/10/2015 09:41

Novi iPhone 7: Potpuno drugačiji dizajn!

Iako na tržištu neće biti pre jeseni 2016. godine, kompanija Apple je već predstavila potencijalni dizajn novog modela iPhone pametnih telefona.

Na iPhone-u 7 može se očekivati mnogo promena u odnosu na prethodne modele. Za sada se priča samo o njegovom izgledu, dok će se njegove karakteristike čuvati u tajnosti još neko vreme.

Ono što se prvo može primetiti u izgledu iPhone-a 7 jeste to da nema “home” tastera, specifičnog za ove telefone. Umesto toga, prednja strana biće prekrivena ekranom od ivice do ivice.

Prema nekim dizajnerskim vizijama, zvučnik ovog telefona mogao bi da bude na sredini, dok će poleđina zadržati dobar deo prepoznatljivog izgleda, ali sa nekim izmenama.

Ono što što će se videti kada pokrenete iPhone 7 jeste drugačiji dizajn ikonica, koje će, zbog sve tešnje povezanosti sa Apple-ovim satom – izgledati kao ikonice koje ima Apple smart watch.

Međutim, ovo nisu konačne odluke, već pretpostavke i predlozi. Ostaje da se sačeka na konačnu verziju najnovije verzije Apple-ovog smart phone-a.

Pogledajte kako bi najnoviji model iPhone-a mogao da izgleda:

28/10/2015 09:41

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments