Nova Viber Wink aplikacija

23/12/2015 12:03

Nova Viber Wink aplikacija

Jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka, Viber, koristi više od 664 miliona ljudi širom sveta. Posle ove novine – broj korisnika će sigurno porasti!

Od sada svi korisnici Andorid i iOS verzije ove palikacije imaju priliku da besplatno preuzmu pridruženu aplikaciju koja nosi naziv Viber Wink.

Kako Viber Wink funkcioniše?

Viber Wink omogućava korisnicima da šalju fotografije ili kratak video putem poruke, ali u ovom slučaju pošaljilac ima posebna prava – on može da odredi za koliko će poslata slika ili snimak da se trajno obriše.

Zahvaljujući ovoj aplikaciji sada je moguće da budete sigurni da niko sem primaoca neće videti ono što ste poslali.

Postoje opcije da se odmah nakon što primalac vidi poruku – ona sama obriše. Takođe, moguće je i da odredite da li će se poruka obrisati za 1, 3, 7 ili 10 sekundi nakon što je otvorena.

Naravno, nije obavezno da uopšte koristite ovu mogućnost – uvek možete poslati fotografiju ili video bez tempiranog brisanja.

Ova aplikacija je nastala kao odgovor na potrebe korisnika da u što većoj meri zaštite svoju privatnost, a upravo je brisanje poruke nakon što je primalac vidi – odličan način da se obezbedi visok nivo poverljivosti.

Da bi Wink funkcionisano, na pametnom telefonu je potrebno imati prethodno instaliran Viberverziju 5.7, koja je, kao i Wink dostupna za besplatno preuzimanje.

23/12/2015 12:03

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments