Počela prijava za takmičenje “Ace the Case”

10/01/2018 15:06

Počela prijava za takmičenje “Ace the Case”

Pobednički tim studenata čeka nagrada – dodatno usavršavanje sa stranim stručnjacima u jednoj od kancelarija KPMG-a.

Prestižno studentsko takmičenje u rešavanju poslovnih problema „Ace the Case“, koje KPMG organizuje na globalnom nivou, biće održano i u Srbiji petu godinu zaredom.

Konkurs za učešće na takmičenju u Srbiji je otvoren, a studenti sa raznih fakulteta mogu prijaviti učešće do 15. februara slanjem svog CV-ja i motivacionog pisma na engleskom jeziku preko sajta KPMG.

Takmičenje ”Ace the Case”, koje organizuje KPMG Srbija od 21. do 23. marta, predstavlja podršku mladim talentima da, kroz rešavanje konkretnih poslovnih problema, teorijsko znanje nadograde praktičnim i dodatno usavrše veštine koje će im biti od koristi u daljoj karijeri.

Traje tri dana, a prva dva dana studenti prisustvuju radionicama koje vode stručnjaci za konsalting i reviziju. Treći dan je samo takmičenje kada timovi dobiju poslovni problem i imaju nekoliko sati da urade analizu, ponude rešenje, naprave i osmisle prezentaciju.

Pobednički tim studenata čeka nagrada – dodatno usavršavanje sa stranim stručnjacima u jednoj od kancelarija KPMG-a.

„Takmičenje i u svetu i u Srbiji okuplja najbolje studente koji, kroz rešavanje poslovnog slučaja, pokazuju opšte znanje iz različitih oblasti kao što su ekonomija, finansije, menadžment, marketing, pravo, ali i veštine poput analitičkih i prezentacionih. Ovakva takmičenja predstavljaju neprocenjivo iskustvo za studente, njihovo usavršavanje, a često i odskočnu dasku za zaposlenje”, ukazao je Bojan Tucakov, rukovodilac sektora ljudskih resursa u kompaniji KPMG u Srbiji.

Izvor: balkanmagazin.net

10/01/2018 15:06

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments