Postani deo najveće studentske organizacije na svetu!

24/05/2016 12:41

Postani deo najveće studentske organizacije na svetu!

Liderstvo se ne razvija čitanjem knjiga ili razmišljanjem o tome šta znači biti dobar lider, liderstvo se razvija isključivo kreiranjem ličnog iskustva.

Dobri lideri su sposobni da povedu ljude ka velikim rezultatima, da inspirišu druge da se iskažu u svom najboljem mogućem izdanju i da konstantno izlaze izvan svojih zona komfora.

Ovog meseca studentska organizacija AIESEC u okviru “Future Leaders” programa sprovodi prijem novih članova.

AIESEC u Srbiji već 63 godine stvara mlade lidere. Kroz aktivno uključivanje studenata u rešavanje društvenih problema pružamo intenzivno iskustvo, a cilj je da nakon diplomiranja studenti budu spremniji da se suoče sa izazovima realnog poslovnog okruženja i kreiraju budućnost u najboljem mogućem pravcu.

Izađite iz svoje komfor zone i postanite aktivni član društva, učite radeći u timu kao i sa ljudima iz inostranstva.

Postanite član najveće studentske organizacije i aktivirajte svoj liderski potencijal. Pretvorite ideje u stvarnost i napravite promenu u svom okruženju. Kao aktivni član tima možete naučiti poslovne veštine u oblastima marketinga, ljudskih resursa, prodaje. Nakon timskog iskustva, stičete mogućnost napredovanja i samog vodjenja tima.

Ovo je dobra prilika da van svojih studija uradite nešto i steknete kako lični tako i profesionalni razvoj.

Ukoliko želiš da učestvuješ u Future Leaders programu i postaneš deo najveće studentske organizacije na svetu, potrebno je da pošalješ prijavu do kraja maja. Prijavu možeš pronaći na ovde.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Više informacija o samoj studentskoj organizaciji na zvaničnom sajtu.

AIESEC na Univerzitetu Metropolitan
Nevena Feliks
Potpredsednica za odnose sa javnošću
Mob: +381.60.353.65.57
E-mail: [email protected]

24/05/2016 12:41

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments