AIESEC: Prezentacija Global Citizen – programa volonterskih praksi

08/04/2016 15:31

AIESEC: Prezentacija Global Citizen – programa volonterskih praksi

Studentska organizacija AIESEC organizuje prezetnaciju Global Citizen programa volonterskih praksi, koja će se održati u Studentskom kulturnom centru, u utorak, 12. aprila sa početkom u 17 časova.

Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rad na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture.

Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima, poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

Na prezentaciji će govoriti studenti koji su se nedavno vratili sa Global Citizen prakse, članovi AIESEC-a koji predstavljaju sve o samom programu praksi, podršku studentima u procesu pronalaženja i realizacije prakse.

Svi zainteresovani za prisustvovanje na prezentaciji Global Citizen programa volonterskih praksi moraju svoje mesto obezbediti na vreme – popunjavanjem prijave.

Više informacija o prezentaciji nalazi se na Facebook stranici Studentskog kulturnog centra.

Rusija, Rumunija, Italija, Mađarska, Turska, Grčka, Slovačka, Maroko i Egipat su samo neke od zemalja u kojima se održavaju prakse u okviru Global Citizen programa, koje se realizuju tokom leta u trajanju od 6 do 8 nedelja.

Više informacija nalazi se na sajtu i na Facebook stranici AIESEC organizacije.

AIESEC na Univerzitetu Metropolitan
Marko Đurđević
Potpretsednik za marketing i odnose sa javnošću
Mob: +38169611935
E-mail: [email protected]

08/04/2016 15:31

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments