Dan otvorenih vrata Univerziteta u Novom Sadu

22/06/2015 10:01

Dan otvorenih vrata Univerziteta u Novom Sadu

Dan otvorenih vrata Univerziteta u Novom Sadu održaće se 24. juna od 10 do 16 časova u kampusu Univerziteta.

Na štandovima pojedinih fakulteta koji će biti postavljeni u kampusu, svi kandidati za upis na Univerzitet u Novom Sadu moći će da dođu do željenih informacija.

Pored informisanja, svi posetioci Dana otvorenih vrata imaće priliku da prisustvuju i zanimljivim predavanjima koje će održati pojedini fakulteti. Biće izloženi i najzanimljiviji eksponati sa nedavno održanog Fastivala nauke u Novom Sadu.

Svi zainteresovani će moći da se bolje upoznaju sa studijskim programima fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, kao i da saznaju kakve su mogućnosti zaposlenja nakon studija.

Na manifestaciji će se predstaviti: Univerzitetski centar za razvoj karijere, UNESKO katedra za studije preduzetništva, BioSense institut, Poljoprivredni fakultet, Fakultet sporta i fizičkog obrazovanja, Tehnološki fakultet, TEMPUS projekat WBCInno, TEMPUS projekat RODOS, TEMPUS projekat iDEA LAB, Fakultet tehničkih nauka, Tehnički fakultet “Mihajlo Pupin” – Zrenjanin, Prirodno matematički fakultet, Ekonomski fakultet, Pravni fakultet, Filozofski fakultet.

22/06/2015 10:01

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments