FON: Prijemni ispit i rešenja testova

27/06/2016 10:46

FON: Prijemni ispit i rešenja testova

Na Fakultetu orgnaizacionih nauka Univerziteta u Beogradu biće 60 mesta više za upis studenata nego što je to prvobitno predviđeno Konkursom.

Fakultet je na osnovu zainteresovaniosti kandidata za upis, a u saglasnosti sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja povećalo broj kandidata koji će biti upisani na smer Informacioni sistemi i tehnologije.

Prijemni ispiti na FON-u održavaju se u utorak i sredu, 28. i 29. juna sa početkom od 10 časova, s tim što kandidati koji polažu prijemni na mesto polaganja moraju doći najkasnije u 9:30 časova.

Svi prijavljeni kandidati polažu prijemni ispit iz matematike u utorak, 28. juna sa početkom u 10 časova po rasporedu objavljenom uz Abecednu listu kandidata. Rešenja ispitih zadataka iz matematike biće istaknuta OVDE po završetku polaganja – posle 15 časova.

Kandidati koji polažu prijemni ispit iz opšte informisanosti polagaće na Fakultetu organizacionih nauka u sredu, 29. juna, sa početkom u 10 časova. Rešenje ispitinih zadataka koji su se našli na testu iz opšte informisanosti biće objavljena OVDE po završetku polaganja prijemnog ispita – posle 13 časova.

27/06/2016 10:46

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments