Upišite fakultet uz horoskop

18/07/2013 15:05

Upišite fakultet uz horoskop

Svaki znak je predodređen za nešto. Vatreni su odlični šefovi, direktori i vođe, dok su, recimo, vazdušni prirodno talentovani da budu advokati, profesori i sl.

774415_39822865

 

Ovan – predstavljaju predvodnike i vođe. Za njih je najbolje da se školuju za profesore, trenere, pisce. Najbolje rade kao individualci, ali dobri su i u timskom radu kao vođe.

Lav – slično je kao i kod ovnova. Dobre su vođe, ne podnose autoritet i vole da komanduju i povlače konce. Najbolje pozicije su šef, direktor, ali i profesor i pisac.

Strelac – kod strelca je bitno da ima jasno definisan cilj. Put do fakulteta mora biti “kratak” jer ga i najmanja sitnica može skrenuti sa puta i odvesti u skroz drugom smeru. Opravdanja za svoje postupke nalazi lako i bez problema se snalazi u takvim situacijama.

Rak – obožavaju rad sa ljudima, a naročito sa decom. Pa bi najbolji fakulteti bili u oblasti pedagogije i psihologije, kao i dečijeg vaspitanja.

Škorpija – moraju da znaju tačno šta žele i čime će se baviti u budućnosti. Neretko se dešava da upišu pogrešne studije, ali ipak ih završe. Za njih su dobri strani jezici, medicina najbolje profesije.

Ribe – Svoje snove ostvaruju po svaku cenu. Vrlo su kreativni i nadareni. Dizajniranje raznih stvari im ide od ruke, pa tako recimo dizajniranje automobila je jedan od najprofitabilnijih poslova kojim se mogu baviti.

Bik – vole da im posao kojim se bave donosi novac. Dakle, najtraženije profesije su za njih ključ uspeha u životu, pa tako ekonomija predstavlja najčešći poziv kod njih.

Devica – za njih diploma ne znači kraj učenja, uče i razvijaju se kroz ceo život. Najbolje im ide dizajn, jezici, pravo i književnost.

Jarac – vole stabilnost i da su autoritet drugima. Spremni su da studije ili potragu za idealnim poslom oduže što je moguće više. Pa tako ekonomija, istorija, pravo ili jezici predstavljaju idealne pozive za budućnost.

Blizanci – brzo uče, ali im je uvek potrebna motivacija. Dobri su sa jezikom odnosno dobri i vešti govornici. Pa tako, jezici, pravo ili žurnalistika su idealne karijere za njih.

Vaga – vole da su u centru pažnje tj. da se ekponiraju, pa im poziv kao što je glumac, umetnik, muzičar i slično nije strano.

Vodolija – avanturističkog su duha, ne drži ih zatvoreno radno mesto. Vole istoriju, mašinstvo, a pogotovo računare.

18/07/2013 15:05

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments