Najslađe gramofonske ploče do sada

15/01/2015 17:46

Najslađe gramofonske ploče do sada

Kako vam zvuči – gramofonska ploča od čokolade? A da bi mogle da reprodukuju zvuk – pobrinuče se mašinski inženjer Goran Spasojević i mašinac Perica Račić iz Lapova.

Njihov projekat konstrupsanja mašine za proizvodnju gramofonske ploče od čokolade završiće se za pet – šest meseci. Tada će biti poznato da li je moguće da gramofonska ploča od čokolade bude nosač zvuka.

Ovim majsorima u obradi metala potencijalni partner u novom projektu došao je iz Splita, koji ima malo više iskustva u tome što oni planiraju. Goran Spasojević prenosi reči partnera iz Splita iz firme “Nadalina” koji kaže da ručno izrađena gramofonska ploča, kakve on pravi, mogu da tri – četiri puta reprodukuje zvuk, ali svaki put je kvalitet zvuka sve lošiji.

“Nama je to interesantno i u narednih pet, šest meseci trebalo bi da dođe do realizacije tog projekta. Treba da napravimo probe i da vidimo da li mi to možemo da osvojimo”, rekao je Spasojević, dodajući da je to jedan od projekata za budući razvoj firme “MBR Račić”, koja proizvodi sve traženije linije za proizvodnju krema i čokolada.

15/01/2015 17:46

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments