Radne prakse za studente Univerziteta u Novom Sadu

04/09/2015 14:10

Radne prakse za studente Univerziteta u Novom Sadu

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Novom Sadu i Fond “Evropski poslovi” Autonomne pokrajine Vojvodine raspisali su konkurs za radnu praksu studenata.

Praksa, koja se održava od oktobra 2015. godine do maja 2016. godine, namenjena je studentima Univerziteta u Novom Sadu.

Cilj radne prakse je da se pruži prilika studentima da se neposredno upoznaju sa radom Fonda “Evropski poslovi” Autonomne pokrajine Vojvodine i da im se omogući da steknu uvid u proces evropeizacije i uvođenje evropskih standarda u našoj zemlji. Pored toga, cilj je i da se formira krug stručnjaka koji će biti osposobljeni za izradu i implementaciju evropskih projekata.

Konkurs je otvoren za jednog studenta Pravnog fakulteta, dva sa Prirodno-matematičkog (smer zaštite životne sredine), jednog sa Poljoprivrednog i jednog sa Ekonomskog fakulteta.

Za radnu praksu se mogu prijaviti studneti Univerziteta u Novom Sadu koji su na završnoj godini osnovnih studija, apsolventi ili studenti magistarskih, odnosno master studija u 2014/2015. školskoj godini.

Praktikanti će biti u obavezi da izvršavaju određene zadatke u trajanju od minimum 15 sati nedeljno.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara koji se nalazi OVDE.

Pored elektronske prijave, potrebno je pripremiti i radnu biografiju na srpskom i engleskom jeziku (obe verzije CV-ja sa slikom u boji), kao i skeniranu potvrdu sa fakulteta o trenutnom statusu ili skeniranu prvu i poslednju stranu indeksa, odnosno stranicu gde je overen poslednji semestar.

Konkurs je otvoren do 15. septembra.

04/09/2015 14:10

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments