Četiri stipendije za usavršavanje u inostranstvu

30/12/2014 14:21

Četiri stipendije za usavršavanje u inostranstvu

Raspisan je konkurs Fondacije Unikredit i Univerziteti za dodelu stipendije za usavršavanje četiri studenta u inostranstvu.

Konkurs je otvoren do 15. januara, a stipendija iznosti 1.500 evra.

Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti na sajtu Fondacije Unikredit i Univerziteti. Uslovi za konkurisanje su državljanstvo jedne od 17 država koje su uključene u program, a u kojima posluje Unikredit, među kojima je i Srbija. Takođe, neophodno je i da kandidati budu upisani na treću godinu studija, na master ili doktorske studije, iz oblasti ekonomije, finansija, bankarstva, menadžmenta inženjeringa, političkih nauka ili prava.

Stipendija se odnosi na Prvi letnji program u trajanju od najviše tri nedelje – tokom jula i avgusta, koji će se odvijati na ekonomskih fakultetima u Barseloni (Barcelona Graduate School of Economics) i Londonu (London School of Economics and Political Science).

Izabrani stipendisti biće poznati najkasnije 15. marta kada će, pored četiri studenta koji su dobili stipendije, biti izabrana i dva studenta kao rezerve.

Studenti koji dobiju stipendije poslaće svoje prijave na izabrane fakultete sa napomenom da su dobili stipendiju od strane Fondacije Unikredit i Univerziteti.

30/12/2014 14:21

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments