Forum budućih lidera 2015 – Od studenta do talenta!

15/04/2015 16:46

Forum budućih lidera 2015 – Od studenta do talenta!

Studentska organizacija AIESEC Srbija, lokalna kancelarija Singidunum, nastavlja tradiciju organizovanja konferencije koja ima za cilj isticanje značaja modernog poslovanja i neformalnog obrazovanja u 21. veku.

Ovogodišnji Forum budućih lidera održaće se u periodu od 20. do 22. aprila, kao i 4. maja, na Univerzitetu Singudunum, a sastojaće se iz dva dela:

  • Edukativnog dela, koji je sastavljen iz predavanja i interaktivnih radionica, i ima za cilj neformalnu edukaciju studenata, predstavljanje značaja timskog rada, internacionalizma, kao i sticanje veštine koje mladim ljudima pomažu da budu relevtniji na tržištu rada.
  • Rešavanja studije slučaja u oblastima IT-ja i marketinga, gde će učesnici imati priliku da iznesu svoje ideje i mišljenja za rešavanje problema iz realnog poslovanja kompanija. Najboljima će biti obezbeđene i prigodne nagrade.

Kao i prethodnih godina, edukativni deo konferencije će se sastojati iz tri tematska dana:

  • 20. april je rezervisan za Start Up i IT,
  • 21. april za Marketing & PR,
  • 22. april za HR do – pripremni seminar za rad u kompanijama,
  • 4. maja će se održati Case study show.

Izuzetno kvalitetna predavanja, radionice i debate su nešto što uvek obeležava Forum budućih lidera, pa nema razloga da tako ne bude i ove godine. HR procesi u kompanijama, značaj IT podrške za velike kompanijske sisteme, kako pokrenuti sopstveni biznis, šta znači biti dobar PR – samo su neke od tema koje će se i ovoga puta dotaći.

Pored svega ovoga, AIESEC vam je ove godine obezbedio da se tokom cele konferencije možete prijaviti za program studčnih, plaćenih praksi u inostranstvu – Global Talent, u obastima marketinga i IT-ja.

Ove godine, projekat podržavaju: Serbian Business Systems i Univerzitet Singidunum kao generalni partneri, kao i IN2, Bonex inženjering, SEEIct, Business Info Group, Kreativne inovacije, Dom omladine Beograda, portal Dan u Beogradu, Telegroup, NLP Institut, EY, kao i mnogi drugi kvalitetni partneri i predavači.

Prijavu možete popuniti ovde.

Pored toga, ako želite da postanete deo najveće međunarodne sutdentske organizacijee – AIESEC, prijavu možete popuniti ovde.

15/04/2015 16:46

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments