Prvi “Belgrade Youth Fair” od 11. do 13. maja

27/04/2015 09:47

Prvi “Belgrade Youth Fair” od 11. do 13. maja

Sajam za mlade “Belgrade Youth Fest” održava se po prvi put od 11. do 13. maja u Mikser Hausu.

Cilj sajma je da se mladi povežu sa kompanijama i institucijama kako bi pronašli stručne prakse i posao, ali i da se kroz radionice i predavanja neformalno obrazuju.

Sajam je namenjen srednjoškolcima i studentima, pa će se promocija sajma održati u 14 srednjih škola i devet najvećih fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Mladi će imati priliku da na besplatnim predavanjima i radionicama nauče više o biznisu, medijima, kulturi, zdravstvu, turizmu i informacionim tehnologija.

Sajam za mlade, u organizaciji nevladine strukovne organizacije EKOF Media Group i Ekonomskog fakulteta, pruža srednjoškolcima priliku da se upoznaju sa radom i organizacionom strukturom izlagača, ali i da dođu do informacija koji obrazovni profili su najtraženiji u kompanijama za koje su zainteresovani.

Studenti će moći da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija, ali i da usvoje nova znanja i veštine.

Na sajmu će kompanije ponuditi programe prakse i zapošljavanja u kojima će mladi moći da učestvuju, a potrebno je samo da ponesu i prilože svoj CV na štand kompanije za čije su programe zainteresovani.

Studenti svoj CV mogu poslati i mejlom na adresu [email protected] gde će biti na raspolaganju svim kompanijama koje će učestvovati na sajmu.

Za vreme sajma, na posebnom štandu održavaće se posebna akcija – humanitarnog karaktera, gde će se prikupljati materijalna sredstva, odeća i knjige za decu bez roditeljskog staranja.

Ulaz na sajam je besplatan.

Više informacija nalazi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici sajma.

Izvor: RTV

27/04/2015 09:47

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments