Saznaj zašto je MEF pravi fakultet za tebe

03/07/2017 16:17

Saznaj zašto je MEF pravi fakultet za tebe

MEF FAKULTET ZA 21. VEK

Obrazovanje je ključna osnova za sigurnu budućnost.


 

Voliš da istražuješ, kreiraš, učiš kroz rad?

Želiš da se obrazuješ, budeš profesionalac, stekneš znanje i zvanje zbog koga ćeš naći odličan posao?

Umeš da razmišljaš kreativno i van okvira?

Odlično! Baš takvi studenti su na MEF-u!

slika2

Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije – MEF pruža ti mogućnost da stekneš željene kvalifikacije putem interaktivne nastave, spojem teorije i prakse, vežbanjem javnog nastupa, poslovnih veština i primenom stečenog znanja! Tako je, studiranje ne čini mnogo obimnih knjiga i beskrajno sedenje u klupi i slušanje profesora, već razvijanje kritičkog mišljenja, stručna diskusija i osposobljavanje za samostalni rad! Mi na MEF-u to znamo i pomoći ćemo ti da ostvariš svoje ideje i pretočiš ih u realnost!

Postani uspešan DIPLOMIRANI MENADžER, DIPLOMIRANI EKONOMISTA, DIPLOMIRANI INŽENjER INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA!

slika3

Profesori na MEF-u su mentori koji studente usmeravaju ka ostvarenju ličnih poslovnih ciljeva, prepoznaju čime studenti žele da se bave i edukuju ih da to i postignu! Kako? Praktičnim radom, interaktivnom nastavom, modernim konceptom studija, radom u malim grupama. Na MEF-u student je na prvom mestu! Nastava se sprovodi u modernom ambijentu i uz savremenu opremu, kako bi MEF diplomci bili konkurentni kao profesionalci!

Ukoliko radiš, treniraš ili ti iz bilo kog drugog razloga ne odgovara tradicionalni način studiranja – MEF ti nudi rešenje! Studije na daljinu (Distance Learning System) na MEF-u su akreditovane i diploma je u istom rangu kao nakon završetka studija po tradicionalnom sistemu. Možeš da pratiš predavanja, polažeš kolokvijume, obavljaš konsultacije s profesorima, šalješ seminarske radove i još mnogo toga, a sve sa svog tableta ili računara i to u vreme koje ti želiš – pristup platformi je vremenski neograničen!

slika4

Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije izdvaja se i aktivnim naučno-istraživačkim radom u kojem učestvuju i studenti, organizovanjem međunarodnih naučno-stručnih konferencija i permanentne edukacije i van nastave. Naravno, MEF zna da studiranje jeste i stvaranje novih prijateljstava i druženje i uvek rado podržava i ispunjava zahteve svojih studenata i za takve aktivnosti!

Iskoristi popust na školarinu do kraja jula i budi deo jakog MEF kolektiva!
Vidimo se na MEF-u!

slika5

Obezbedite svoje mesto.
POPUNITE ELEKTRONSKI FORMULAR.
www.skr.rs/upis-2017
Saznajte više o pogodnostima.
UPIS 2017. JE U TOKU!

Beograd, Jevrejska 24

[email protected]
+381 69 770 635

www.mef.edu.rs

03/07/2017 16:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments