Samo za odabrane: Upišite najsavremenije master studije u regionu

16/10/2020 16:37

Samo za odabrane: Upišite najsavremenije master studije u regionu

Svi kreativci, savremeni stvaraoci i beskompromisni umetnici sada imaju priliku da svoja znanja i talente podignu na viši nivo: na Fakultetu savremenih umetnosti otvoren je upis na master studije po povlašćenim cenama. Izaberite glumu, dizajn ili slikarstvo i ovladajte specijalističkim znanjima i veštinama koji će vam omogućiti da steknete vredno akademsko zvanje i postanete važan deo kreativne industrije.

Prijavite se na vreme i pokažite svetu svoje talente.

Fakultet na kome se školuju kreativci budućnosti

Fakultet savremenih umetnosti predstavlja jedinstvenu instituciju na kojoj stasavaju savremeni umetnici i preduzimljivi kreativci koji podjednako suvereno vladaju tradicionalnim umetničkim formama i novim medijima i tehnologijama.

Master studije na ovom fakultetu predstavljaju nastavak školovanja i priliku za sticanje vrednih specijalističkih znanja i skrivenih tajni umetničkog zanata koji će od studenata načiniti uspešne savremene umetnike. Koncipirane su tako da omoguće svakome da pronađe sopstveni izraz i postane cenjeni kreativac 21. veka.

Fakultet savremenih umetnosti je jedina institucija u Srbiji i regionu na kojoj je program master studija usklađen sa zahtevima kreativnih industrija, zbog čega studenti još tokom školovanja imaju priliku da izlažu svoje radove, javno nastupaju, grade svoj portfolio, a po završetku školovanja lako dolaze do angažmana.

Izaberite najsavremeniji master program

Na master studijama na FSU mentori će vam biti neki od naših najuspešnijih umetnika, koji će vam sa entuzijazmom i posvećenošću preneti svoja znanja i iskustva i omogućiti vam da u potpunosti razvijete svoj talenat.

U zavisnosti od svojih želja i afiniteta, na FSU možete upisati master iz 3 oblasti:

Gluma

Master iz dramskih umetnosti omogućuje studentima da prošire svoja znanja i ovladaju novim i kreativnim pristupima. Uz mnoštvo javnih nastupa, praktičnog rada i sticanja skrivenih tajni zanata, nakon 2 godine bićete u stanju da se samostalno i kreativno posvetite ovoj neprolaznoj umetnosti, ali i profesionalno bavite istraživačko-pedagoškim radom.

Dizajn

Ovaj program usklađen je sa najnovijim dostignućima i tendencijama u oblasti dizajna, zbog čega studentima donosi aktuelna i relevantna znanja. Odsek se sastoji iz četiri smera:

  • Produkt dizajn. Ovde ćete zahvaljujući znanjima iz estetike, tehnologije, materijala i plastike naučiti kako da date svoj pečat dizajnu nekog brenda, ambalaže, knjige ili bilo kojih drugih proizvoda.
  • Vizuelne komunikacije. Zahvaljujući spoju svoje ideje, umetnosti i modernog izražavanja naučićete kako da kreirate moćne poruke bez reči koje će snažno uticati na svet.
  • Art direkcija i koncept dizajn. Onima koji žele da spoje svoju kreativnost i preduzetnički duh ovaj smer pruža znanja neophodna za uspešno rukovođenje art projektima i kreiranje vizuelnih identiteta i javnih nastupa.
  • Dizajn enterijera. Usavršavanje iz ove oblasti učiniće od vas osobu bez koje prostori u kojima ljudi borave neće biti isti. Upotrebite svoja znanja i talenat za ulepšavanje najrazličitijih prostorija i budite zapamćeni po svom jedinstvenom stilu.

Slikarstvo

Na ovom smeru klasično obrazovanje iz likovnih umetnosti biće snažno nadograđeno upoznavanjem sa multimedijom, novim formama i kanalima umetničkog izražavanja. Ovladaćete čitavim spektrom formi i njihovog plodonosnog ukrštanja: od body arta i slikarstva, preko vajarstva i performansa, do grafike i street arta.

Svet umetnosti čeka na vas

Master program na Fakultetu savremenih umetnosti omogućava vam da proširite svoje umetničke i kreativne vidike, steknete vredna akademska znanja i dragoceno iskustvo pod vođstvom naših dokazanih i uspešnih umetnika.

Uz najsavremenije uslove školovanja, korišćenje moderne savremene tehnologije i mogućnost sticanja Adobe i Autodesk sertifikata veoma brzo ćete postati priznati umetnik ili traženi stručnjak u oblasti kreativnih industrija.

Iskoristite povlašćene cene školovanja i gradite svoj put uspeha i umetnosti.

16/10/2020 16:37

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments