Konkurs za dodelu milion dinara najboljoj projektnoj ideji!

28/12/2016 09:27

Konkurs za dodelu milion dinara najboljoj projektnoj ideji!

Raspisan je Konkurs za visokoškolske ustanove za izbor najboljih projektnih ideja koje za cilj imaju predstavljanje investicionog projekta u jednom regionu ili delu regiona u Srbiji.

Konkurs je raspisa n od strane Razvojne agencije Srbije, a ukupan nagradni fond za najbolje rangirane predloge projektnih ideja je četiri miliona dinara, dok je vrednost prve nagrade milion dinara.

Krajnji rok za prijavu na konkurs je 31. mart 2017. godine, a pravo učešća imaju projektni timovi akreditovanih visokoškolskih ustanova koje mogu činiti jedan profesor u ulozi mentora i studenti te ustanove.

Jedan projektni tim može prijaviti samo jedan predlog projektne ideje, a visokoškolska ustanova može učestvovati na konkursu sa više projektnih timova. Projektne ideje se ne moraju odnositi samo na region u kome se nalazi sedište visokoškolske ustanove sa koje tim dolazi.

Za prvo mesto određena je nagrada od milion dinara, dok će drugoplasirana ideja dobiti 800.000 dinara, trećeplasirana 600.000, a sa 400.000 dinara biće nagrađeni projektni timovi u posebnim kategorijama: najbolje brending rešenje, rešenje za najbolji uticaj na životnu sredinu, rešenje za najbolji doprinos novom zapošljavanju i rešenje za najbolji uticaj na razvoj zajednice.

28/12/2016 09:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments