Besplatne pripreme za fakultetske prijemne ispite iz matematike i informatike putem Interneta

28/03/2019 11:43

Besplatne pripreme za fakultetske prijemne ispite iz matematike i informatike putem Interneta

Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu, od 1. aprila 2019. godine, organizuje BESPLATNE pripreme za fakultetske prijemne ispite iz matematike i informatike putem Interneta.

Svi srednjoškolci koji žele da uzmu učešće na ovim pripremama treba samo da kreiraju nalog na portalu edumoodle.pmf.uns.ac.rs. Onlajn nastavu će držati iskusni nastavnici i saradnici sa Departmana za matematiku i informatiku PMF-a.

Već više od 10 godina se na PMF-u svake godine održavaju besplatne pripreme u učionici, ali srednjoškolcima koji žive daleko od Novog Sada i vremenski i finansijski dolazak na ove pripreme predstavlja izvesnu poteškoću. Zbog toga je PMF u junu prošle godine organizovao pilot projekat onlajn priprema za prijemni ispit za upis na studije matematike i informatike, koji je uspešno realizovan.

Ove godine već od 1. aprila pa sve do prijemnog ispita, maturanti iz Srbije, ali i Republike Srpske, Crne Gore i drugih zemalja biće u mogućnosti da u potpunosti besplatno prate ove pripreme iz svojih domova.

28/03/2019 11:43

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments