Regionalno finale European Law Moot Court takmičenja na beogradskom Pravnom fakultetu

06/02/2018 16:07

Regionalno finale European Law Moot Court takmičenja na beogradskom Pravnom fakultetu

Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu će imati čast da ugosti dvanaest evropskih univerziteta koji će se na Beogradskom regionalnom finalu nadmetati za mesto u finalnim rundama prestižnog međunarodnog takmičenja iz Evropskog prava (European Law Moot Court) koje će se održati u Evropskom sudu pravde.

Svečano otvaranje takmičenja održaće se 8. februara u 18:30 u konferencijskoj sali fakulteta, a takmićenje će trajati do 11. februara.

Takmičiće se sledeći timovi: Haški Univerzitet primenjenih nauka, Univerzitet u Hajdelbergu, Univerzitet u Edinburgu, Univerzitet u Lucernu, Pravni fakultet Univerziteta Babes Bolai u Rumuniji, Univerzitet u Helsinkiju, Univerzitet Aristotel, Univerzitet Tartu iz Estonije, Univerzitet u Brislelu, Univerzitet Asas iz Pariza, Pravni fakultet Univerziteta u Lisabonu i Univerzitet u Torinu.

Takmičarske runde će se održati 9. i 10. februara u prostorijama fakulteta, a 10. februara posle podne biće oglašeni i najuspešniji takmičari. Svečano otvaranje takmičenja održaće se 8. februara u 18:30 u konferencijskoj sali fakulteta.

Više detalja saznaćete OVDE.

06/02/2018 16:07

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments