Predavanje o iOS operativnom sistemu

09/12/2014 14:57

Predavanje o iOS operativnom sistemu

Stručnjaci kompanije PSTech će 11. decembra u sali 708 na Matematičkom fakultetu održati predavanje od 18 časova pod nazivom “Uvod u iOs”.

Operativni sistem kompanije Apple – iOS danas je veoma popularan iako služi samo kompaniji koja ga je izmislila. Od kad su neki od uređaja Apple-a, kao što su iPhone, iPad, iPod, postali dostupni i u Srbiji nužno je saznati više o ovom operativnom sistemu.

Andrija Milovanović i Branko Popović ispred kompanije PSTech biće tu da svim prisutnim pojasni osnove programskog jezika Objective C, da malo približi razvoj iOS platforme i novosti koje donosi iOS 8, kao i ostale novine u ovoj oblasti.

Takođe, demonstriraće izradu chat aplikacije koja koristi istu tehnologiju kao i kompanije Yahoo, Vimeo, Codepen i druge.

Predavanju 11. decembra od 18 časova u sali 708 Matematičkog fakulteta mogu da prisustvuju svi zainteresovani za razgovor sa softver developerima kompanije PSTech i svi oni koji žele da započnu razvoj sopstvene aplikacije u okviru ove platforme, da unaprede već postojeće ili jednostavno razreše neke nedoumice po tom pitanju.

09/12/2014 14:57

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments