“Karijera u farmaciji” na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu

14/05/2015 13:47

“Karijera u farmaciji” na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu

“Karijera u farmaciji” je edukativno-sajamski centralni godišnji događaj u oblasti razvoja karijere studenata sa Farmaceutskog fakuleta, koji se održava 21. i 22. maja na ovom fakultetu.

Na događaju će učestvovati preko 400 studenata, predstavnika famaceutskih kompanija, zdravstvenih ustanova i udruženja, stručnjaka, profesora.

Cilj projekta je da se studenti povežu sa farmaceutskim institucijama i kompanijama koje su spremne da ulažu u budućnost i da pruže šansu mladima da započnu svoju poslovnu karijeru.

Na ovaj način, studenti će biti u prilici da se informišu o novim tendencijama i aktuelnostima iz sveta farmacije, a kroz edukativni semnar imaće priliku i da steknu nove veštine i nova znanja.

U holu fakulteta prvog dana događaja, 21. maja, studentima će biti dostupna CV klinika i karijerni info desk, gde će se studenti bliže upoznati sa koracima kroz koje bi trebalo da prođu na putu do svog prvog zaposlenja, ali i da saznaju na koji način se vrši selekcija kandidata, tako što će proći simulaciju intervjua za posao.

Drugi dan događaja, 22. maja, biće održano svečano otvaranje u 14 časova, gde će prisutnima obratiti dekan Farmaceutskog dakulteta, prof. dr Zorica Vujić, dr Ljuljana Tasić, kao i predstavnici partnera projekata – Roche, Hemofarm, Abela Pharm, Farmanea i Benu apoteke.

Nakon svečanog otvaranja, održaće se “Karijerni forum” gde će studenti moći da čuju priče iz prakse od eminentnih gostiju iz različitih oblasti farmaceutske struke. Program drugog dana događaja ispunjen je različitim sadržajem, a između ostalog, na štandovima u holu fakulteta kompanije i institucije će imati priliku da predstave svoju ponudu studentima i mladim diplomcima Farmaceutskog fakulteta.

Na sajmu će učestvovati: Hmofarm, Roche, Benu apoteke, Abela Pharm, Srpsko apotekarsko društvo, PharmaSwiss, Lilly apoteke i Društvo medicinskih biohemičara Srbije.

14/05/2015 13:47

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments