Konkurs za radionice „Javni nastup“

05/12/2014 10:58

Konkurs za radionice „Javni nastup“

Udruženje “Mreža za poslovni razvoj” poziva sve zainteresovane za besplatne radionice “Javni nastup” u okviru projekta “Škola poslovnih veština”. Za ove radionice mogu se prijaviti svi koji žele da se oslobode straha od javnog nastupa.

Radionice u okviru “Škole poslovnih veština” održavaće se vikendom u decembru. Predavači na ovim radionicama biće stručnjaci iz oblasti odnosa sa javnošću, a cilj im je da prenesu svoja znanja na polaznike.

Svi učesnici radionica imaće priliku da nauče kako najbolje da se predstave i kako da prenesu poruku publici kojoj se obraćaju. Takođe, oslobađanjem od straha dolazi se do samopouzdanja koje je veoma bitno za uspeh govornika.

“Javni nastup” je prilika svim zaiteresovanim da savladaju veštine govorenja i držanja govora što može biti korisno kako u profesionalnim oblastima, tako i u svim sferama života. Svi ljudi koji imaju uspešne karijere dobri su govornici pa je veština ubedljivog, duhovitog i inteligentnog prenošenja informacija vrlo poželjna u svim sferama poslovanja.

Sva pitanja kao i prijava za učešće na radionicama “Javni nastup” može se poslati na mejl adresu – [email protected] do 10.decembra.

05/12/2014 10:58

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments