“Karijerno ćaskanje” sutra u Beogradu!

11/12/2017 16:46

“Karijerno ćaskanje” sutra u Beogradu!

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje „Karijerno ćaskanje“ – događaj umrežavanja sa profesionalcima koji rade u oblasti inovacija i žele da podele svoja iskustva mladim kolegama.

„Karijerno ćaskanje“ će se održati 13. 12. 2017. godine sa početkom u 16 časova u Business cafe-u Naučno-tehnološkog parka Beograd, koji se nalazi na Zvezdari (ulica Veljka Dugoševića 54).

Ovaj događaj je zamišljen kao neformalno druženje namenjeno studentima završnih godina i diplomcima različitih fakulteta Univerziteta u Beogradu koji imaju želju da se u opuštenoj atmosferi, uz kafu, upoznaju sa predstavnicima kompanija članica Naučno-tehnološkog parka koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti.

Pozivamo studente da iskoriste ovu priliku da se umreže, povežu sa različitim kompanijama i saznaju kako funkcioniše rad u inovativnom sektoru, dobiju savete za razvoj karijere, kao i informacije o mogućnostima za praksu, zaposlenje ili drugu vrstu angažovanja.

„Karijerno ćaskanje“ predstavlja jednu od aktivnosti predviđenih ugovorom o saradnji Univerziteta u Beogradu i Poslovno tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta koji je potpisan u septembru ove godine a čiji je predmet, između ostalog, veća vidljivost i otvorenost članica NTP-a za obavljanje stručne prakse studenata, veća dostupnost kao mesto zapošljavanja diplomiranih studenata, kao i veće uključivanje u unapređenje zapošljivosti i razvoj preduzetničkih vrednosti studenata i diplomiranih studenata Univerziteta.

11/12/2017 16:46

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments