Beogradski studenti – najbolji na takmičenju u pregovaranju

11/07/2016 13:14

Beogradski studenti – najbolji na takmičenju u pregovaranju

Na međunarodnom takmičenju u pregovaranju, održanom u Švajcarskoj, studneti Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu osvojili su prvo mesto.

Takmičenje “Global Negotiation Conference” održano je na Univerzitetu u Bernu u Švajcarskoj u periodu od 29. juna do 1. jula.

Pobednički tim beogradskih studenata činili su: Mina Marković – student master akademskih studija i vođa tima, Jelena Gledić i Milica Jelić Mariokov – studentkinje doktorskih akademskih studija.

Atmosfera sa takmičenja - Foto: RTS

Atmosfera sa takmičenja – Foto: RTS

Žiri je, nakon osam sati pregovora, imao zadatak da izabere najbolja tri tima za koje je procenjeno da su imali najveći uticaj na ishod pregovora.

Prvo mesto pripalo je timu studenata iz Beograda, drugo mesto timu sa Univerziteta u Bernu, dok je treće mesto osvojio tim Nacionalnog univerziteta Australije.

Na ovom takmičenju učestvovali su timovi studenata uglednih svetskih i evropskih univerziteta – ETH u Cirihu, Univerzitet u Arhusu, Univerzitet u Gracu, Univerzitet u Bernu, Moskovski univerzitet za fiziku i tehnologiju, Univerzitet u Lozani, Australijski nacionalni univerzitet.

11/07/2016 13:14

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments