Online priprema za prijemni na Filološkom fakultetu u Beogradu

20/01/2016 11:09

Online priprema za prijemni na Filološkom fakultetu u Beogradu

Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu organizuje online pripremu za polaganje prijemnog ispita za upis u prvu godinu osnovnih studija u školskoj 2016/2017. godini.

Priprema se odnosi na polaganje prijemnog ispita za sledeće jezike: srpski, grčki, ruski, italijanski, nemački, španski, francuski i engleski jezik.

U okviru online pripreme nalaze se vežbe, povratne informacije i konsultacije sa profesorima Filološkog fakulteta, sa kojima budući studenti mogu komunicirati.

Kandidati za polaganje prijemnog ispita na Filološkom fakultetu imaju na raspolaganju materijal za pripremu 24 časa dnevno tokom celog perioda pripreme.

Profesori i saradnici Filološkog fakulteta održavaće konsultacije, a kompletna priprema će se realizovati putem sistema za elektronsko učenje.

Zainteresovani za pripremu moraće da poseduju računar, internet pretraživač (Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari…) i internet konekciju, kao i osnovno poznavanje rada na računaru.

Prijavljivanje se vrši slanjem popunjenog formulara mejlom na adresu [email protected]

Svaki kandidat može da se prijavi za pripremu za polaganje jednog ili dva prijemna ispita, odnosno za pripremu jednog ili dva jezika.

Cena programa

Osnovni kurs: 

  • jedan jezik = 15.000 dinara
  • dva jezika = 25.000 dinara

Intenzivni kurs:

  • jedan jezik = 12.000 dinara
  • dva jezika = 19.000 dinara

Za više informacija dostupna je IT služba Filološkog fakultetakao i broj telefona 011/2021-608.

20/01/2016 11:09

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments