Letnja praksa za studente

17/04/2019 14:26

Letnja praksa za studente

Ove godine otvoreno je ukupno 146 različitih pozicija u brojnim institucijama, u kojima će studenti moći da stiču svoja prva radna iskustva, upotpune obrazovanje i sigurnije kroče na tržište rada.

Ovog leta čak 46 ustanova čiji je osnivač grad Beograd otvoriće svoja vrata studentima, koji će nova znanja i praksu sticati uz pomoć više od 140 mentora koji imaju višegodišnje iskustvo. U zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu realizovana je obuka za mentore iz javnih i komunalnih preduzeća, gradskih opština, ustanova kulture i organizacionih jedinica Uprave Beograda, koji će tokom leta raditi sa polaznicima letnje radne prakse u organizaciji Centra za razvoj karijere.

Oko 2.000 studenata je u poslednjih devet godina kroz program BG PRAKSA steklo jedinstveno iskustvo, a ove godine priliku da unaprede svoje obrazovanje imaće studenti sa 25 fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Konkurs sa svim detaljima o lokacijama i pozicijama za praksu, opisom poslova, uslovima za svaku poziciju i potrebnim dokumentima, nalazi se OVDE.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

17/04/2019 14:26

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments