Konkurs za učešće u mirovnoj muzičkoj razmeni mladih u Nemačkoj

27/12/2016 10:45

Konkurs za učešće u mirovnoj muzičkoj razmeni mladih u Nemačkoj

Otvoren je poziv za učešće u mirovnoj muzičkoj omladinskoj razmeni u Nemačkoj koji organizuje Somborski edukativni centar.

U programu razmene, pod nazivom “Make Music. Not War.”, mogu učestvovati mladi muzičari i muzičarke do 30 godina sa teritorije Srbije.

Krajnji rok za prijavu ističe 10. januara 2017. godine.

Projekat mirovne muzičke omladinske razmene „Make Music. Not War.” sprovodi organizacija NaturKultur iz Nemačke u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom i još nekoliko organizacija mladih i za mlade iz Nemačke, Grčke, Kosova (u skladu sa rezolucijom UN 1244), Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Palestine i Izraela, a u okviru Erasmus+ programa uz podršku Evropske unije.

Cilj projekta je da se grupa mladih iz konfliktnog ili postkonfliktnog područja upozna, razmeni znanja o kulturi, običajima, hrani i muzici, te da zajedno stvara muziku kroz aktivnosti koje doprinose širenju mira.

Aktivnosti će biti realizovane u Bremenu u Nemačkoj od 14. do 24. aprila 2017. godine. Osim mladih koji sviraju neki instrument za učešće u projektu mogu se prijaviti i mladi koji se bave pevanjem, komponuju ili pišu tekstove, navodi se u pozivu.

Svi zainteresovani za učešće prijave u vidu motivacionog pisma na engleskom jeziku mogu poslati na mejl [email protected].

Detaljnije informacije o projektu mogu se pronaći informatoru ili dobiti putem mejla [email protected].

27/12/2016 10:45

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments