Kako pobediti na EBEC-u?

26/02/2016 13:36

Kako pobediti na EBEC-u?

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd poziva na meetup povodom događaja “Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd”.

Meetup se održava u četvrtak, 3. marta u prostorijama Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta, Ruzveltova 1a, sa početkom u 17 časova.

Prezentacija će se sastojati od pojedinosti o najvećem inženjerskom takmičenju u Evropi EBEC-u, ko ga organizuje, gde sve postoji i kakav program mogu očekivati svi posetioci Beogradskih dana inženjera.

Slika (1)

Zainteresovanim za učestvovanje u sve popularnijem evropskom takmičenju, meetup će omogućiti da na licu mesta saznaju koje osobine, veštine i znanja bi trebalo upotrebiti da bi se popeli do vrha EBEC piramide.

O strukturi i propozicijama takmičenja, kao i stanicama na putu do EBEC finala na meetup-u će govoriti Teodora Pavlović, student Tehnološko-metalurškog fakulteta i organizator ovogodišnjeg finala EBEC-a.

Slika (3)

Sa svim posetiocima svoje utiske o takmičenju i savete na šta posebno treba obratiti pažnju podeliće prethodni učesnici EBEC-a:

  • Teodra Petrović – student Elektrotehničkog fakulteta i takmičar u kategoriji Studija slučaja
  • Marko Rakić – student Elektrotehničkog fakulteta i učesnik u kategoriji Timski dizajn

Za prisustvovanje na meetup-u potrebno je prethodno se prijaviti popunjavanjem formulara, a ulaz je slobodan!

26/02/2016 13:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments