Otvoren je konkurs BG PRAKSA 2018.

26/03/2018 12:18

Otvoren je konkurs BG PRAKSA 2018.

Univerzitet u Beogradu i Grad Beograd pozivaju studente završnih godina osnovnih i master studija da učestvuju u programu univerzitetske radne prakse BG PRAKSA 2018.

Program BG prakse realizovaće se u brojnim ustanovama čiji je osnivač grad Beograd. Ove godine u programu učestvuju: JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, JP Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, JKP Beograd-put, JKP Parking servis, JP Beogradska tvrđava, JKP Pogrebne usluge, JKP Veterina Beograd, JKP Zelenilo Beograd, Sportski centar “Olimp-Zvezdara”, JKP Infostan tehnologije Beograd, JKP Gradske pijace, Turistička organizacija Beograda, Arena Beograd, opštine: Grocka, Voždovac, Mladenovac, Savski venac, Zemun, Novi Beograd, Biblioteka “Milutin Bojić”, Biblioteka grada Beograda, Istorijski arhiv Beograda, Kuća legata, BITEF teatar, Muzej grada Beograda, Muzej afričke umetnosti – zbirka Vede i dr Zdravka Pečara, Centar za likovno obrazovanje “Šumatovačka”, Biblioteka “Dimitrije Tucović” Lazarevac, Zavod za zaštitu spomenika kulture, Dom omladine, Jugoslovensko dramsko pozorište, Kancelarija za mlade grada Beograda, Gradsko pravobranilaštvo grada Beograda, Služba za internu reviziju grada Beograda, kao i 15 sekretarijata Gradske uprave.

BG PRAKSA 2018.

Svim polaznicima programa tokom tri meseca prakse biće obezbeđena naknada za topli obrok i prevoz. Angažovanje u programu nosi i dodatne /nekumulativne/ ESPB bodove, kao prepoznata relevantna vannastavna aktivnost studenata Univerziteta u Beogradu. Studentima je obezbeđena mentorska podrška više od 100 mentora.

Konkurs sa svim detaljima o lokacijama i pozicijama za praksu, opisom posla, uslovima za svaku poziciju i potrebnim dokumentima nalazi se OVDE, a na istom linku se možete i prijaviti

Na konkurs se mogu prijaviti zainteresovani studenti završnih godina osnovnih i master studija u skladu sa navedenim uslovima za raspisane pozicije.

Za sve kandidate neophodno je da prilože skeniranu potvrdu o redovnom studiranju sa odgovarajućeg fakulteta.

Konkurs je otvoren do 17. aprila 2018. godine u ponoć, a prvi dan prakse biće 15. jun 2018.

 

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

26/03/2018 12:18

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments