AIESEC: Prijem novih članova

21/01/2016 15:27

AIESEC: Prijem novih članova

Studentska organizacija AIESEC je najveća studentska organizacija koja je vođena od strane studenata, a sada raspisuje konkurs za prijem novih članova, kojih sada u Srbiji ima oko 400.

Članovi AIESEC-a imaju priliku da kroz rad u timovima u oblasti marketinga, prodaje, ljudskih resursa i projektnog menadžmenta razviju svoje sposobnosti i istraže sopstveni potencijal.

Cilj organizacije AIESEC je da pruži priliku mladim ljudima da nakon diplomiranja nauče kako da budu spremni za izazove iz realnog poslovnog okruženja, ali i kako da stvaraju prilike za svoju budućnost.

Za članstvo u programu Future Leaders i organizaciji AIESEC potrebno je popuniti prijavu, nakon čega će svi zainteresovani biti kontaktirani i obavešteni o daljem procesu selekcije i događaju “Upoznaj AIESEC” na kom će svi imati priliku da saznaju više o AIESEC organizaciji iz više različitih uglova.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u više od 120 država sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju koju vode studenti.

Kroz programe internacionalnih praksi, edukacije i organizovanje društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima priliku za lični i profesionalni razvoj.

Više informacija o programima AIESEC organizacije nalazi se na sajtu i zvaničnoj Facebook stranici.

AIESEC na Univerzitetu Metropolitan
Marko Đurđević
Potpresednik za marketing i odnose sa javnošu
Mob: +38169611935
E-mail: [email protected]

21/01/2016 15:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments