Ko će proći na “Music Test”-u?

16/12/2014 12:17

Ko će proći na “Music Test”-u?

Festival “Music Test” proglasiće pobednika 21. decembra u Domu Omladine u 20 časova. Biraju se najbolji izvođači u tri muzička žanra – POP, RAP, ROCK, a žiri je u sastavu – Ivana Jordan (POP), Dragan Krle Jovanović (ROCK) i Bane Kovačević 187 (RAP).

Nakon 7 audicija koje su održane do sada, polufinalno veče održaće se 20. decembra u NU “Božidar Adžija” od 20 časova, gde će se od 21 izvođača izabrati 10 koji će nastupati naredne večeri u velikom finalu.

“Music Test” je pionirski poduhvat koji ima za cilj da neafirmisanim i demo bendovima da priliku da se pokažu i pokrenu svoju karijeru. U takmičenju mogu da učestvuju samo izvođači autorske kompozicije koje se mogu svrstati u ROCK, POP ili RAP muzički žanr.

Najbolji izvođači (za svaki žanr će se proglasiti po jedan) kao nagradu dobiće snimanje 9 pesama, snimanje spota i poklon “Artist System” muzičke kuće koja je prijatelj ove manifestacije.

21. decembra u Domu omladine, pored takmičara nastupaće i muzičari sa naše POP, ROCK i RAP scene koji podržavaju mlade muzičare u razvoju njihovih karijera.

Manifestacija Music Test dobila je podršku Grada Beograda, podršku naših najuticajnijih muzičara, kao što su: Miroslav Živanović Pile (Alisa), Miša Aleksić ( Riblja Čorba), Nikola Čuturilo Čutura, Vladimir Đurić Đura, Aleksandar Čović (Regina), Ida Prester ( Lollobrigida) Sajsi MC , Ila, kao i podršku novinara: Aleksandar Timofejev, Vlada Janković Džet, Branko Rogošić i mnogi drugi.

16/12/2014 12:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments