Otvoren javni konkurs za godišnju nagradu “Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača”

08/11/2017 15:42

Otvoren javni konkurs za godišnju nagradu “Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača”

Godišnja nagrada „Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača“ dodeljuje se najboljem mladom naučniku i istraživaču sa teritorije AP Vojvodine.

 

Univerzitet u Novom Sadu je objavio javne konkurse za predlaganje kandidata za godišnju nagradu „Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača“ za 2017. godinu i godišnju nagradu „Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka“ za 2017. godinu.

Dobitniku Nagrade dodeljuje se diploma i novčana nagrada u iznosu od 1.000.000,00 dinara. Predloge za dodelu Nagrade „Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača“ podnose naučne institucije.

Godišnja nagrada „Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka“ dodeljuje se autoru odbranjenog diplomskog rada, završnog rada na master akademskim studijama ili magistarskog rada iz oblasti filozofskih i socioloških nauka. Dobitniku Nagrade dodeljuje se diploma i novčana nagrada u neto iznosu od 300.000,00 dinara.

Predloge za dodelu Nagrade „Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka“ podnose fakulteti univerziteta čiji su osnivači Republika Srbija ili Autonomna pokrajina Vojvodina.

Rok za podnošenje predloga je 30. novembar 2017. godine.

Predlozi sa pratećom dokumentacijom podnose se na adresu: Univerzitet u Novom Sadu, Dr Zorana Đinđića 1, 21000 Novi Sad, sa naznakom: za Nagradu „Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača“ ili za Nagradu „Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka“.

 

O pravilima učešća za MLADOG NAUČNIKA više ćete naći OVDE

 

O pravilima učešća ua NAJBOLJE DIPLOMSKE I ZAVRŠNE RADOVE više ćete naći OVDE.

 

Izvor: www.uns.ac.rs

08/11/2017 15:42

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments