Karijerna edukacija za studente i diplomce

16/03/2015 10:14

Karijerna edukacija za studente i diplomce

U okviru programa “Centriraj karijeru” biće održana predavanja koja će držati poslodavci, a koje je organizovao Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Novom Sadu.

Predavanja će se održavati od 16. do 20. marta u Centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu, Dr Zorana Đinđića 1, u učionici na prvom spratu.

“Centriraj karijeru” održava se u okviru Tempus Careers projekta, koji ima cilj da se studentima i diplomcima Univerziteta u Novom Sadu pruže karijerne edukacije van formalnog obrazovanja.

Na predavanju u utorak 17. marta od 14 časova, koje nosi naziv “Uspešna karijera”, studenti imati priliku da čuju šta je to uspešna karijera i kako stručnjaci iz ugledne kompanije gledaju na taj pojam. Ovo predavanje držaće Slavko Bogdanović, direktor koordinator Generali osiguranja Srbija.

Predavanje “Značaj promocije u savremenom poslovanju” održava se u sredu 18. marta u 11 časova kada će Svetlana Gašević iz NS Promo Team-a govoriti o značaju promocije i kako je promocija povezana sa prodajom.

“Profesionalna komunikacija: Tips & Tricks” je predavanje koje se održava u četvrtak 18. marta od 13 časova. Ovo predavanje će držati Janoš Toma, Team Lead for technical Writers Sceider Electric DMS. Tema predavanja biće saveti za uspešno komuniciranje.

U petak 19. marta od 12 časova realizovaće se predavanje “Community Manegement i korišćenje društvenih mreža u prfesionalne svrhe”. Predavač će biti Aleksandar Radukin, Social Media Menager/Cofounder u firmi Homepage d.o.o.

U petak će se održati još jedno predavanje, od 14 časova, pod nazivom “Neverbalna komunikacija u poslovnom okruženju”, kada će na tu temu govoriti Sanja Batić, savetnica za integraciju na radnom mestu u kompaniji DES d.o.o.

Kristina Stojaković iz Medior Software Engineer Schneider Electric DMS, držaće predavanje u subotu 20. marta od 13 časova pod nazivom “Kako uspešno voditi poslovni sastanak”.

Za prisustvovanje na predavanjima potrebno je prijaviti se najkasnije dan pred odabrano predavanje.

Prijavljivanje se vrši putem sajta Centra za razvoj karijere.

Izvor: RTV

16/03/2015 10:14

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments