Beograd: Dani prakse za studente 8. i 9. maja

05/05/2017 16:09

Beograd: Dani prakse za studente 8. i 9. maja

Peti po redu Dani prakse, koje organizuje savez studenata Fakulteta organizacionih nauka, održavaju se u ponedeljak i utorak, 8. i 9. maja.

Dani prakse namenjeni su svim studentima fakulteta Univerziteta u Beogradu koji su u potrazi za praksom. Ove godine će Dani prakse biti podeljeni na: sajam kompanija, CV kliniku, panel diskusiju i takmičenje.

Sajam kompanija će se održavati 8. i 9. maja u holu Fakulteta organizacionih nauka, a studenti će ovde imati priliku da se upoznaju sa vodećim kompanijama koje će se svoje programe praksi detaljno izložiti.

Posetioci manifestacije Dani prakse imaće priliku i da posete CV kliniku gde će na licu mesta moći da se posavetuju sa stručnjacima iz oblasti ljudskih resursa i dobiju smernice za unapređenje svog CV-a.

Panel diskusija na temu “Praksa – prvi korak ka uspešnoj karijeri”, održaće se 8. maja sa početkom u 18 časova gde će delegati imati priliku da se bolje upoznaju sa značajem praksi za budući rad.

Tokom takmičarskog dela studenti će imati imati priliku da prisustvuju edukativnim radionicama, a zatim će stečeno znanje primeniti na različitim testovima selekcije i time obezbediti sebi praksu, trening ili posetu jednoj od vodećih kompanija.

05/05/2017 16:09

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments