Inicijativa “Otkrijte Harvard“: Kako studirati na ovom prestižnom univerzitetu?

25/11/2013 00:51

Inicijativa “Otkrijte Harvard“: Kako studirati na ovom prestižnom univerzitetu?

Inicijativa “Otkrijte Harvard“ pokrenute je od strane Harvard kluba Srbije, sa namerom da privuče neke od najboljih studenata i učenika da studiraju u SAD. Realizovaće se od 12. do 22. novembra.

Prezentacije će biti održane u Beogradu, studentima Fakulteta političkih nauka, Ekonomskog, PravnogMedicinskog i Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA). Planirane su i prezentacije i za srednjoškolce.

Ova inicijativa se organizuje u sastavu Međunarodne nedelje obrazovanja, a prezenteri su: Branka Anđelković, Bogdan Geciċ, Aleksandra Drecun, Multin Nikolić, Marko Obradović, Ivan Posavec, Dušan Rakitić i Predrag Stojičić.

Na Ekonomskom fakultetu prezentacija je održana 14. novembra. Prezentacija o upisu na osnovne studije na Harvardu će se održati u Međunarodnom akademskom centru, 17. novembra u 16 časova.  Prezentacija na Medicinskom fakultetu će se održati 21. novembra u 12 časova. Za predstavljanja na Pravnom fakultetu i Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju još nije objavljen datum.

Izvor: B92

 

25/11/2013 00:51

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments