Studentsko takmičenje u upravljanju projektima

27/01/2015 14:12

Projekat pod nazivom “Project Management Championship“, koji organizuje svetska organizacija za upravljenje projektima IPMA, biće održan prvi put u Srbiji.

Realizacija ovog projekta biće na Faklultetu organizacionih nauka u Beogradu u martu mesecu 2015. godine. Ovo je prvo studentsko nacionalno takmičenje u upravljanju projektima i bazira se na kompetencijama u upravljanju projektima.

upravljanje-projektima

Takmičenje će se održati u dva dela: kvalifikacione runde i finala.

Kvalifikaciona runda održaće se 1. marta u prostorijama FON-a. Šest timova koje čine studenti koji najbolje prođu na testu od 100 pitanja koja se rešavaju na računaru, dobiće priliku da se takmiče u narednoj fazi takmičenja – u finalu.

Finale će se održati 7. marta, a pobednik će se znati nakon rešavanja poslovnog provlema u formi projektog plana.

Srbiju će, na prvom Svetskom takmičenju u upravljanju projektima u Viljnusu, predstavljati tim koji bude pobednik prvog studentskog nacionalnog takmičenja. Ovaj tim će imati i organizovani pripremu za Svetsko takmičenje.

Prijava za učešće na prvom nacionalnom takmičenju u upravljanju projektima traje od 15. januara do 15. februara 2015. godine.

Studenti Fakulteta tehničkih nauka koji su zainteresovani za učestvovanje na ovom takmičenju trebalo bi da se jave asistentu na modulu Projektni menadžment Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment – Milošu Jovanoviću na mejlom na adresu – [email protected]

Više informacija o takmičenju i načinu prijave nalazi se OVDE.

27/01/2015 14:12

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments