Konkurs za profesionalnu praksu u Novom Sadu

30/04/2015 09:36

Konkurs za profesionalnu praksu u Novom Sadu

Grad Novi Sad i Univerzitet u Novom Sadu raspisali su konkurs za program profesionalne prakse koji će se realizovati tokom 2015. godine u gradskim upravama i službama, javnim i javnim i komunalnim preduzećima, ustanovama i organizacijama čiji je osnivač Grad Novi Sad.

Konkurs je namenjen studentima završnih godina fakulteta u Novom Sadu. Program profesionalnih praksi osnovan je sa ciljem da se studentima pruži prilika da se upoznaju sa radom gradskih uprava, institucija i preduzeća, ali i da steknu radno iskustvo i primene teorijska znanja koja su stekli tokom školovanja.

U toku prakse, studenti će biti u obavezi da izvršavaju jednostavne zadatke, dok će na nedeljnom nivou biti angažovani 25 radnih sati, prema rasporedu koji će dogovoriti sa mentorom. Praksa će trajati šest meseci, a počinje u junu.

Za praksu se mogu prijaviti studenti fakulteta koji su u sklopu Univerziteta u Novom Sadu, a koji su na studijama drugog stepena po Zakonu o visokom obrazovanju u školskoj 2014/2015. godini, studenti završnih godina studija prvog stepena koji su odslušali sve predmete predviđene studijskim programom i studenti završnih godina prvog stepena.

Prijavljivanje traje do 10. maja, a više detalja o prijavljivanju i programu prakse nalazi se na sajtu Grada Novog Sada i na sajtu Centra za razvoj karijere.

Studenti koji uspešno završe praksu dobijaju sertifikat – jedinstveni dokument koji je potpisan od strane Rektora Univerziteta u Novom Sadu i Gradonačelnika Novog Sada.

Za više informacija poslati mejl na adresu [email protected] ili pozvati telefonom na broj 021 485 2041.

Ostale prakse pogledajte OVDE.

30/04/2015 09:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments