Global Talent program – sticanje praktičnog iskustva u inostranstvu!

20/05/2016 09:50

Global Talent program – sticanje praktičnog iskustva u inostranstvu!

Global Talent je internacionalni program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu koji je namenjen mladim i ambicioznim ljudima koji žele da rade na ličnim veštinamai usavršavaju ih dalje.

Kroz praksu u okviru Global Talent programa, kandidati imaju priliku da upoznaju razne kulture sveta, kao i da napreduju u odabranoj oblasti.

Program plaćenih stručnih praksi traje od 3 do 18 meseci i plaćen je na mesečnom nivou, u visini prosečne plate u zemlji u kojoj se boravi.

Global Talent program je namenjen prvenstveno studentima završnih godina i master studija, kao i onima koji su u prethodne dve godine završili studije.

Uslovi učešća na ovom programu ne uzimaju u obzir oblast studiranja ili prosek ocena na fakulteti, pa je na ovaj način omogućeno učestvovanje u programu velikom broju mladih ljudi u Srbiji.

Rusija, Kolumbija, Češka, Turska, Poljska, Kina i Mađarska su samo neke od zemalja sveta u kojima se održavaju prakse u okviru Global Talent programa.

Za ovaj program moguće je prijaviti se putem sajta, a nakon slanja prijave svi kandidati će biti kontaktirani u narednih 48 časova.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u više od 120 zemalja sveta, predstavlja najveću organizaciju koja je vođena od strane studenata.

Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

AIESEC na Univerzitetu Metropolitan
Nevena Feliks
mob: +381/60 353 65 57
e-mail: [email protected]

20/05/2016 09:50

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments